Menu's 2023
JANUARI
FEBRUARI
Gerechten van Yotam Ottolenghi
Yotam Ottolenghi’s klassieke hummus met flatbread
Yotam Ottolenghi’s gebakken zalm met pijnboompittensalsa
Yotam Ottolenghi’s verbrande aubergine en mograbieh soep
Yotam Ottolenghi’s geroosterde kip met Clementines en Arak
Yotam Ottolenghi’s flan van mandarijn en ancho-chili
Yotam Ottolenghi’s gezouten koffierotsje met pecannoten en limoen
MAART
Masterclass van Erik en Juliën van Loo
APRIL
Een Thais menu
MEI
JUNI
Een overheerlijk Italiaans menu
JULI
Een BBQ-menu
SEPTEMBER
NOVEMBER
Scheermessen op z’n Japans
Rouleau van geaderde kabeljauw met salade van bleekselderij en beurre blanc van zwarte knoflook
Soep van aardpeer met gerookte ham en mosseltjes
Duif Clamart met garnituur van pompoen, raapjes, bospaddenstoelen en veenbessen
Duindoornbes met gepofte aardpeer met ganache van cèpesn gebakken witte chocolade & schuim van beurre noisette
DECEMBER
Crème brûlée van langoustines, olijvenschuim en kaviaar
Paddenstoelen tartaar met burrata aubergine, balsamico en taugé
Bisque van kreeft met toast en rouille
Wellington van hert met ui, wildjus met rode biet, laurierolie, salsa van pecannoot en zwarte knoflook
Moelleux van chocolade met ganacheparel
Menu van de maand
Overzicht menu’s
Koken voor goede doelen
Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.