speculaas met spek en brie | Kerriescampi met tartaar van appel en avocado

Speculaas met spek en brie

AMUSE
NOVEMBER 2021
12
3/5

INGREDIENTEN

12-14Sneetjes brie ca 0.5 cm dik
12-14Speculaaskoekjes
12-14Sneetjes (Breydel) spek
8Gedroogde abrikozen
 Bieslook

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Verdeel de brie over de verschillende speculaaskoekjes en werk af met een reepje Breydelspek.
  3. Verwarm de hapjes kort in de voorverwarmde oven op 190 graden.

PRESENTATIE

Serveer voorzichtig en werk af met fijngehakte abrikoos en bieslook.

AFDRUKKEN

Menu november 2021

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.