Beef tagliata met truffel, parmezaan en rucola

HOOFDGERECHT
FEBRUARI 2016
12
/5

INGREDIENTEN

8 entrecotes
1 zakje rucola
Parmezaanse kaas ,  geraspt in grove stukken
olijfolie
verse truffel
zout en peper

BEREIDING

  1. Laat de entrecotes een uurtje op kamertemperatuur komen.
  2. Meng een paar eetlepels olijfolie met zout en peper en smeer daar de entrecotes mee in.
  3. Verwarm een grillpan op hoog vuur. Als deze lekker warm is kan het vuur half hoog.
    Leg de entrecotes in de pan en schroei twee minuten voor iedere kant.
    Vuur laag. Omdraaien en nog 1 minuutje aan iedere kant.
    Haal de entrecotes uit de pan en laat ze rusten.

PRESENTATIE

  1. Snijd de entrecotes in kleine plakjes en leg ze op een bedje van rucola.
  2. Schaaf er wat verse truffel en Parmezaanse kaas over.
AFDRUKKEN

Menu februari 2016

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.