De kabeljauw in dit gerecht wordt sous-vide gegaard. Bij sous-vide gaan geen smaken verloren, net als bij stomen. Alleen heb je bij sous-vide nog meer controle op de smaken. Zo kun je er voor kiezen om een ingrediënt (bijvoorbeeld een stukje vis) in z’n eentje te garen, maar kan je ook extra smaakmakers als zout, peper, kruiden, specerijen, groenten en (olijf)olie toevoegen.
Kalfssukade
2,4 kg | kalfssukade, aan een stuk |
3 á 4 lt | kalfsfond |
60 gr | geklaarde boter |
1 á 2 | flesjes bier |
zout en peper |
Voor 24 spitskoolpakketjes
6 el | boter |
6 st | kleine spitskooltjes (totaal ca. 1.800 gram) |
120 gr | boter |
zout en peper |
Sukade
24 spitskoolpakketjes
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |