Roken is een smaakvolle methode om vlees te garen, maar het is een manier die je misschien niet direct in verband brengt met een recept voor carpaccio. Toch is carpaccio roken op hooi een aanrader! Het zorgt voor een geweldige smaaksensatie. Doordat de temperatuur van de Big Green Egg niet zo hoog is, blijft de binnenkant van het vlees gewoon rauw.
Carpaccio
1 kg | runderkogelbiefstuk |
50 gr | pesto (volgens recept) |
4 dl | olijfolie |
4 dl | aceto balsamico |
50 gr | rucola |
50 gr | geraspte Parmezaanse kaas |
40 gr | pijnboompitten |
Pesto
2 dl | olijfolie |
50 gr | pijnboompitten |
75 gr | Parmezaanse kaas |
5 gr | knoflookpulp |
200 gr | rucola |
peper en zout naar smaak |
Biefstuk
Voorgerecht
Tussengerecht
Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |